Sms půjčka ihned na účet každému

09.07.2016 14:27

Pro ty, komu chybí menší finanční obnos na pár dní před výplatou nebo jim nezbývají peníze na nákupy, se hodí sms půjčka ihned na účet. Po sjednání půjčky obdrží peníze za pár minut na bankovní účet. Vzhledem k tomu, že se jedná o nebankovní půjčky, není složité si o půjčku požádat i v případě nízkého příjmu nebo záznamu v registru dlužníků. Mezi spolehlivé produkty patří například kredito24. Je určeno žadatelům starším 18 let, bez dokládání příjmů. Není kontrolován registr dlužníků.

Jak dlouho se SMS půjčka ihned splácí?

Sms půjčka ihned na účet je krátkodobá půjčka. Je potřeba ji vrátit do třiceti dní ode dne vyplacení půjčky. Chcete-li si tento termín prodloužit, je potřeba zaplatit menší poplatek za prodloužení. Kredito24 si účtuje 30% z půjčené částky. Prodloužení vám pak umožní na dalších 30 dní. Sms půjčka ihned neumožní mít dvě půjčky současně. Je potřeba půjčku vrátit a teprve potom si můžete půjčit znovu stejnou i vyšší částku, pokud jste schopni ji splatit včas. Za nesplacenou půjčku nabíhají penále, se kterými je dobré se seznámit předem. Půjčit si můžete až deset tisíc korun na nový nábytek, auto, dětské kroužky, zaplacení kurzů angličtiny nebo dlužného nájemného. Využití peněz nijak nedokládáte, což je obrovská výhoda. S penězi tak můžete naložit dle libosti.

Jak si o půjčku požádat ?

O SMS půjčku si požádáte jednoduše odesláním formuláře. Není potřeba dokládat své příjmy, proto je posouzení a schválení půjčky otázkou pár minut. Poté, co odešlete SMS žádost, je vaše půjčka schválena a peníze vám jsou odeslány na váš bankovní účet. Musí být veden na jméno žadatele o půjčku. Aby jste půjčku získali, musíte zaslat SMS zprávu v požadovaném znění. Sms půjčka ihned je zpracovávána obratem. Peníze pak vrátíte v řádném termínu, na účet společnosti. Veškeré podklady k platbě obdržíte emailem.