Využijte rychlé online půjčky - sjednání do 2 minut

03.03.2015 16:03

Žadatelé o nebankovní půjčky mohou být z pohledu svého sociálního postavení naprosto různorodí a klidně můžeme s jistou určitostí v hlase tvrdit, že se jedná o lidi, kteří si mohou jednoznačně půjčit velmi výhodně u jakékoli společnosti. I tak je ale zapotřebí se mít na pozoru.

Některé z nebankovních společností nepůjčují osobám, které jsou již obtěžkány nějakými těmi nesplacenými dluhy jinde anebo osobám nedisponujícím pravidelným příjmem. Všechno je ale pokaždé stanoveno v podmínkách o uzavření půjčky u té či oné společnosti. Je vhodné si je přečíst a potom se rozhodovat, jestli si člověk vezme půjčku tam, anebo půjde raději ke konkurenci.

V první řadě bychom měli poznamenat, že nebankovní půjčky jsou nabízeny třeba společností Home Credit, o které to spousta lidí ještě vůbec neví. Tato známá společnost je proslulá hlavně tím, že nabízí své výhodné nákupy na splátky bez navýšení. Ostatně reklamní činnost Home Creditu se na tento fakt soustředí, a proto lidé tento typ produktu znají nejvíce. Naopak u některých jiných záležitostí se může Home Credit také pyšnit zajímavými možnostmi. Hotovostní úvěry nabízené touto společností jsou zajímavé hlavně cílovou částkou, která se může zastavit až na příjemných 150 000 korunách. Právě tolik si mohou klienti v maximu od Home Creditu půjčovat. Jde o drobnou půjčku hotovostního typu. K jejímu získání je zapotřebí pouze dosažení plnoletosti a dalších několika drobností. Podmínky půjčky jsou k nahlédnutí na webových stránkách a není od věci si je důkladně prostudovat.

Transparentnost je u této společnosti n přední pozici a lidé přesně hned na počátku ještě před uzavřením půjčky ví, na čem vlastně jsou. Jinak nabízí půjčky tohoto charakteru i jiné konkurenční společnosti, mezi něž se řadí i Ferratum. Tato společnost je v mnohých ohledech poměrně zajímavá, jelikož její půjčky mohou být neskutečně expresní a zájemci si mohou finančních prostředků užívat obratem. Do 24 hodin je všechno vyřízeno a není problém s penězi disponovat. Maximální výše půjčky u Ferratum je stanovena na celkových 10 000 korun. Půjčit si mohou zájemci mimo jiné i menší finanční sumy. Splátkové podmínky jsou přímo přizpůsobeny klientům dle jejich požadavků. Po domluvě se společností Ferratum může být splátkový kalendář ryze individuální, což je výhodné a příjemné.